Door wie?

janneke boersma

Mijn naam is Janneke Boersma en zo lang ik me kan herinneren is mijn wens om met en voor kinderen te werken. Dit doe ik met hart en ziel! Ik ben ook al jaren met veel plezier werkzaam in het basisonderwijs.

In contact met kinderen merk ik dat zij soms niet goed in hun vel zitten, wat hen belemmert in hun functioneren, zowel thuis als op school.

Op school mis ik de tijd en ruimte om dat te bieden wat het individuele kind op dat moment nodig heeft. Het welbevinden van een kind is een voorwaarde voor levensplezier en optimale ontwikkeling op alle gebied: verstandelijk, geestelijk, spiritueel, sociaal- en emotioneel.

Naast het volgen van verschillende cursussen om mezelf te ontwikkelen, ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in het kind, door het lezen van boeken, het volgen van workshops, cursussen enz. Ik raakte zo enthousiast dat ik 'de basisopleiding voor kindercoach' heb gedaan, en aansluitend ook de vervolgopleiding in Onna vlakbij Steenwijk. (www.dekunstvankindercoaching.nl)

Door mijn studie en alle opgedane ervaring te bundelen wil ik nu als kindercoach iets voor kinderen en hun ouders betekenen. Hierbij wil ik die veiligheid en betrokkenheid bieden die ik zelf op mijn pad heb ontvangen, o.a. tijdens de opleiding voor kindercoach.